Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Cantik dengan shaklee

04 December 2014

Cantik dengan shaklee


Ledakan vitamin cantik shaklee nie semakin menjadi-jadi, mana taknya, hampir setiap hari pasti ada yang mula mengunakan vitamin cantik ini. Vita-C Plus:
Fungsi utama Vita-C as a booster untuk kolagen. Bila umur makin meningkat kolagen makin kurang sebab tu muka jadi kendur dan banyak garis-garis penuaan. Jadi Vita-C membantu meningkatkan paras kolagen yang agak kririkal di muka anda. Nak tahu kenapa muka artis-artis Hollywood tegang, cantik berseri, sebab mereka amat mementingkan paras kolagen dalam badan mereka. Sebab kolagen jugalah, muka artis Hollywwod yang berumur 50 tahun ke atas tetap maintain tegang, licin dan cantik. Ala-ala remaja gitew.

Vitamin E:
Terkenal sebagai vitamin kulit. Bersifat antioksidan dan antipenuaan yang hebat. Mampu memudarkan kesan dan parut jerawat dengan lebih berkesan. Tak percaya, lepas mengambil vitamin kulit cantik ini secara konsisten, pasti orang sekeliling terkejut dan terpukau dengan perubahan yang hebat. Sampaikan orang mengatakan anda adalah adik, padahal anda adalah kakak yang sebenarnya.

Pengambilan vitamin-vitamin kulit cantik secara konsisten atau istiqamah, akan menghasilkan kulit yang bebas jerawat dan menghilangkan parut-parut jerawat. Kulit muka anda, pasti akan tampak, cantik, putih, berseri dan gebu tanpa tempelan make up yang 'OVER'. 

**********************************************************
Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

KEISTIMEWAAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ;

"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...