Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Penjagaan Rumah Get Clean Shaklee

10 February 2015

Penjagaan Rumah Get Clean Shaklee

PENJAGAAN RUMAH GET CLEAN SHAKLEE - SELALU BILA ORANG SEBUT JE SHAKLEE, MESTI TERBAYANGKAN VITAMIN KAN? TAPI, TAHUKAH ANDA SEMUA..SHAKLEE BUKAN SAHAJA ADA PRODUK MAKANAN KESIHATAN TETAPI, SHAKLEE JUGA ADA PRODUK PENJAGAAN RUMAH.


Produk penjagaan rumah Shaklee dikenali sebagai Get Clean Shaklee. Apa yang menariknya Set Penjagaan RumahShaklee ini adalah, ianya sangat sesuai untuk anda yang mementingkan kebersihan dan kesegaran rumah. 

Jika anda mempunyai anak kecil yang baru mula ingin belajar merangkak dan berjalan, adalah sangat penting untuk anda pastikan rumah anda sentiasa bersih. Selain itu sesuai untuk ibubapa yang mempunyai anak alergi (alahan), eczema mahupun asthma (lelah) .

sabun yang tak sakitkan tangan
Penjagaan Rumah Get Clean Shaklee

 Jom saya nak share dengan anda semua mengenai produk Penjagaan Rumah Get Clean Shaklee. Rujuk gambar dari kiri ke kanan ye..

Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate

Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata.Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda!

Fresh Laundry Concentrate

Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry Shaklee. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.

Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit - punca lazim berlakunya tindak balas alahan. Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT. 

Sentuhan dengan bahan ini boleh merengsakan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu, ia akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan/atau sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam.

Dish Wash Concentrate

Pencuci Pinggan Shaklee adalah Dish Wash Concentrate yang berbau harum ini tidak merengsakan tangan danmesra alam sekitar, mungkin anda beranggapan bahawa ia tidak dapat menanggalkan kotoran dan minyak dengan berkesan. Hakikatnya, anda memerlukan beberapa titisan kecil sahaja untuk menanggalkan timbunan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda. Benar, beberapa titis sahaja. 

Dish Wash atau pencuci pinggan mangkuk Shaklee ini lembut pada tangan. Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan serta menghasilkan buih sabun yang tahan lebih lama. Dengan itu, ia menjadikan pinggan bersih berkilau dengan hanya menggunakan beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki anda!

Anda yang mementingkan produk semulajadi, inilah masanya untuk anda bertukar kepada Set Penjagaan Rumah Get Clean Shaklee hari ini juga.
Berminat? KLIK GAMBAR DIBAWAH atau boleh terus HUBUNGI SAYA!


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...