Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Set Sendi Shaklee

04 February 2015

Set Sendi Shaklee

ASSALAMUALAIKUM

Vitamin pertama yang saya belikan untuk mak adalah Advanced Joint Health Tablet. Sebab mak memang ada masalah sakit lutut sehingga terpaksa berpaut-paut nak berdiri dan berjalan. Alhamdulillah..selepas mak makan set vitamin Shaklee ni, sakit lutut mak makin berkurangan dan memang ini adalah vitamin wajib untuk saya bekalkan pada mak setiap bulan.

Memang ramai yang mengadu, bila tidur dalam air cond atau duduk terlalu lama dalam air cond, kaki akan rasa sengal-sengal dan tidak selesa. Alhamdulillah..pengguna dari testimoni di atas menemui jalan penyelesaian. Jika anda juga mengalami masalah yang sama, inilah masanya anda perlu dapatkan segera vitamin-vitamin Shaklee.



ADVANCE JOINT HEALTH TABLET (AJHT)
. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.

2. Bertindak sebagai 'kusyen': Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan

3. Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhdap sendi.

OSTEMATRIX
Ini adalah vitamin kalsium yang membantu meningkatkan kesihatan tulang, meningkatkan kepadatan tulang dan mengelakkan simptom osteoporosis. Pengambilan kalsium secara konsisten bukan sahaja membantu masalah tulang juga membantu masalah sembelit, mencantikan kulit serta melegakan pengecutan otot ketika haid.

Untuk mak, masih lagi saya bekalkan AJHT dan sekarang untuk suami pula saya bekalkan AJHT untuk lutut dia yang dah meletop masa main bola. Dah 2-3 kali jugak meletup. Alhamdulillah sekarang dah ok lututnya. dah tak sakit dah. Zinc juga saya bekalkan untuk suami sebab dia ada masalah kulat air kat kaki tu. Alhamdulillah, shaklee banyak membantu :)

Dapatkan set sendi anda dengan saya. Bulan febuari adalah bulan untuk Set Sendi Shaklee. 
Pembelian yang pasti BERBALOI :)


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...