Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Testimoni Set Kecantikan Shaklee

31 March 2015

Testimoni Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum

Kebanyakkan dari kita semua terutama kaum wanita amat lah mementingkan keterampilah. boleh dikatakan kesan jerawat, jeragat mahupun kerosakkan apda kulit muka akan merendahkan keyakinan dalam diri kita. Seringkali mengelak untuk berhadapan dengan orang lain mahupun sentiasa berasa diri tidak sempurna. Ape pon setiap yang kita rasa, itu adalah normal. kita hanya manusia biasa 


Ikhtiar adalah perkara pertama yang perlu kita lakukan dalam mengatasi apa sahaja masalah, ini termasuklah masalah kulit muka. Tidak dinafikan ada berjuta produk penjagaan kulit muka di pasaran. daripada luaran hinggalah untuk penjagaan dalaman. Tapi adakah semua produk itu selamat?? Adakah semua produk itu sesuai dengan kulit kita??Shaklee juga menawarkan set kecantikan kulit melalui dalaman. 
Org kata apa? nak cantik luar biar cantik dari dalam kan 
Shaklee menawarkan barisan produk yang semuanya 100% organik dan semula jadi, daripada makanan tambahan sehinggalah penjagaan rumah. In shaa allah ikhtiar dengan shaklee akan memberikan kesan yang baik luaran dan dalaman.

Saya nak kongsikan pengalaman kakak ni menggunakan Set B kecantikan.
Kenapa ada alfalfa dalam set ini??
Alfalfa adalah bertujuan untuk DETOX. memandangkan akak ni mempunyai masalah jerawat yang teruk jadi, eloklah sekiranya DETOX segala toksin dalam badan yang tidak baik. Tahu tak yang toksin berlebihan dalam badan akan menyumbang pelbagai perkara yang tidak elok dalam badan??? Rosak kulit muka, rambut gugur, pertambahan berat badan adalah salah satu kesan yang jelas... So, rajin2 detox ok 

Anda boleh dapatkan SET DETOX disini ---> [LINK]
Anda boleh dapatkan SET KECANTIKAN disini ----> [LINK]

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"

Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...