Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Merancang untuk Hamil dan Dr.Hamid Arshat

08 July 2015

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Merancang untuk Hamil dan Dr.Hamid Arshat

ASSALAMUALAIKUM


Selamat pagi... Cuaca yang sangat cantik harini.. mungkinkah malam tadi adalah malam yang ditunggu2? bertuah badan siapa yang menikmati malam tersebut...

Alhamdulillah, pagi ni berkesempatan untuk wawa kongsikan nasihat dari pakar sakit puan Dr.Hamid Arshat untuk mereka yang sedang merancang untuk hamil.


Ada banyak faktor yang menyebabkan kegagalan untuk hamil tetapi semua faktor tersebut boleh kita perbaiki dan atasi demi mendapatkan zuriat yang ditunggu2. Wawa jugak berpengalaman dalam "ikhitiar" mendapatkan zuriat. walaupun yang kedua.. tetap kena usaha dan alhamdulillah berjaya.. :) [LINK]

Untuk mendapatkan kesihatan optimum kita mesti mendapatkan makanan dan zat2 yang penting dalam meningkatkan kesuburan, namun dizaman yang serba moden ini sukar untuk kita mendapatkan zat2 asli dan berkhasiat dari sumber makanan yang tepat. kebanyakkan dari kita tidak lagi mengamalkan ulam2, makanan kampung, jus2 asli dari tumbuhan2 sebaliknya lebih gemar memilih makanan segera sebagai snack. Buah-buahan juga jarang kita jadikan makanan seharian bukan??

Dan kerana corak pemakanan kita yang tidak sihat itu lah yang memerlukan kita mendapatkan Zat dan khasiat yang tepat melalui sumber luaran dan makanan tambahan yang betul.

PROMO JULAI 2015
B-COMPLEX SHAKLEE with Acid Folic.
RM 54/120 tablet
BELI 3 PERCUMA 1

Lengkap dengan vitamin B6 (13.5mg), B12 (40.5mcg) dan asid folik (200mcg).Pengambilan asid folik bersama-sama dengan kehadiran vitamin B6 dan B12 amatlah disarankan bagi mengelakkan anemia yang boleh menyebabkan masalah kesuburan sertamengurangkan risiko kecacatan janin dan kecacatan tiub neutral

Hubungi saya untuk mendapatkan produk kesuburan serta cara pemakanan supplemen dengan betul. Sesungguhnya Allah suka mereka yang Ikhtiar :)


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? Hanya dengan Yuran Keahlian RM 69 (seumur hidup) akan melayakkan anda menikmati setiap pembelian dengan Harga Ahli dan Menjana Pendapatan Bersama Team Shaklee Kami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...