Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Eye Bag & Dark Circle

07 August 2015

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Eye Bag & Dark Circle

Assalamualaikum dan Salam Kesihatan Buat Semua..


Mata yang sihat tanpa kedutan, garis halus dan juga "eye bag" merupakan idaman semua wanita tak kira usia. Boleh dikatakan hampir kesemua wanita mengalami masalah ini terutama mereka yang kuat bekerja, pelajar malahan ibu-ibu juga. 

Pernah kah anda sendiri melihat keadaan bawah mata anda?? boleh dikatakan segelintir wanita lupa untuk memberi perhatian terhadap lingkaran gelap bawah mata dan juga kedutan halus yang semakin hari semakin kelihatan. Kebanyakkan dari kita hanya menyedari nya apabila keadaan telah menjadi teruk.

Tahukah anda antara faktor yang menyebabkan hilangnya kecantikan mata adalah terdiri daripada berikut :-

  • Menghabiskan banyak masa di bawah sinar matahari.
  • Asap rokok.
  • Sejarah keluarga kedutan awal
  • Dehidrasi
  • Kurang tidur

Saya juga tidak terlepas daripada masalah kurang tidur, sememang nya tidak dinafikan jadual tidur saya agak lewat dan sering terjaga malam berikutan keadaan yang sedang hamil..
Seringkali kita ber'alasan untuk memberikan yang terbaik untuk kesihatan mata kita, sebaliknya lebih memilih kepada penjagaan kulit muka dan juga badan sedangkan kita lupa bahawa, dengan hanya melihat kepada mata,  seseorang itu boleh tau dan menilai tahap kesihatan kita mahupun cara hidup kita

Jangan biarkan masalah kesihatan mata anda memberi impak yang jelas terhadap air muka dan riak wajah anda. Tampilkan keyakinan dengan keadaan kesihatan mata yang lebih baik dan berseri!

Dapatkan Enfuselle Eye Treatment dari Shaklee yang mengandungi pelbagai khasiat dan akan membantu anda mengatasi masalah kesihatan mata anda!


Hubungi saya dengan segera jika anda ingin mendapatkan produk ini!
Stok Tersedia..!!

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...