Pengedar Shaklee Sungai Buloh: ..::Ambil masa untuk Cantik::..

29 July 2016

..::Ambil masa untuk Cantik::..

.ASSALAMUALAIKUM.

Ledakan vitamin cantik shaklee nie semakin menjadi-jadi, mana taknya, hampir setiap hari pasti ada yang mula mengunakan vitamin cantik ini. 


Untuk dapatkan kesan vitamin, pengguna perlu makan secara istiqamah selama 90-120 hari kerana julat hayat sel adalah antara 90-120 hari.

Namun bagi mereka yang makan secara tidak konsisten, 
masa yang diambil akan menjadi lebih lama.

Ya penyakit datang juga bukan mengejut cuma ia lahir dalam keadaan dah kronik. Selama ini tersimpan rapi dalam tubuh dan merayap dengan senyap. Semuanya ambil masa.


So kena sabar. Sabar mendidik jiwa yang tawaduq pada Ilahi.

Vita-C Plus:
Fungsi utama Vita-C as a booster untuk kolagen. Bila umur makin meningkat kolagen makin kurang sebab tu muka jadi kendur dan banyak garis-garis penuaan. Jadi Vita-C membantu meningkatkan paras kolagen yang agak kririkal di muka anda. Nak tahu kenapa muka artis-artis Hollywood tegang, cantik berseri, sebab mereka amat mementingkan paras kolagen dalam badan mereka. Sebab kolagen jugalah, muka artis Hollywwod yang berumur 50 tahun ke atas tetap maintain tegang, licin dan cantik. Ala-ala remaja gitew.

Vitamin E:
Terkenal sebagai vitamin kulit. Bersifat antioksidan dan antipenuaan yang hebat. Mampu memudarkan kesan dan parut jerawat dengan lebih berkesan. Tak percaya, lepas mengambil vitamin kulit cantik ini secara konsisten, pasti orang sekeliling terkejut dan terpukau dengan perubahan yang hebat. Sampaikan orang mengatakan anda adalah adik, padahal anda adalah kakak yang sebenarnya.

Suka untuk saya share pengalaman mereka yang betul - betul disiplin ikhtiar dengan shaklee dengan kombinasi vitamin yang sesuai mengikut keperluan dan masalah.


Jom konsisten makan yang sihat, amalkan vitamin yang baik dan doa yang baik-baik untuk semua di sekeliling kita.

***********************************************

"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...