Pengedar Shaklee Sungai Buloh: ..::Pelbagai Keperluan::..

10 October 2014

..::Pelbagai Keperluan::..

Alhamdulillah.. pagi2 dah masuk 2 order shaklee. 1 Vit-E dan AJHT. Sayangnye, customer ni nak harga promo mmg tak dapat nak bagilah kan sbb Vit-E Promo Jun, july punya aku pun tgh nervous dok tunggu promo ape pulak yg mengancam :)
Antara produk kombo yang laris terutama persiapan ramadhan kali ini adalah
Set Kurus



Set Kulit Cantik


Set Ramadhan


3 set ini menjadi kegilaan nampaknya.
Ada yg kata shaklee ni mahal.. Allahu..
Kalau untuk kesihatan diri jangalah berkira, Allah amanahkan kita kesihatan yg baik, jadi kita perlulah jaga sebaik2nya kan.. Bak kata org seakrang, Mencegah adalah lebih baik dari merawat.
Kalau ada antara korang semua yg nak tau ape supplement yang sesuai, boleh contact aku terus tau.
Kalau ada yg nak tau lebih lanjut pasal set2 kat atas ni boleh roger i olss secepat mungkin, kita boleh sembang panjang dan mix and match yg mana sesuai untuk poket.
 
*************************************

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee, Anda boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang.Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan. 

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...