Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Produk Rumah Shaklee

23 October 2014

Produk Rumah Shaklee

ASSALAMUALAIKUM.. (",)

Dengan rahmat allah, moga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik hendaknya.. amin :)

Asik cerita pasal vitamin utk badan je kan, ok ni nak cerita pasal Vitamin jugak. Tp untuk rumah 

Hampas vitamin yg telah diproses tidak dibuang begitu sahaja sebaliknya diproses semula menjadi pencuci lantai, pencuci baju, pencuci pinggan magkuk dan juga pelembut fabrik.


Bayangkan ye, rumah dan pakaian kita juga dilengkapi dan disaluti dengan vitamin. 
Bestnye... Selamat kat kulit selamat juga utk anak2. 
X perlu risau asid dari bahan peluntur dan sebagai nya. 
Semulajadi, selamat dan berkesan.

Dan yg paling best sekali, Jimat!!
Harga bawah RM 50 dan boleh pakai up to 1 yr sbb kelikatan cecair tu sgt pekat dan perlu campur air dgn banyak. 
**********************************************************

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...