Pengedar Shaklee Sungai Buloh: ..::Testimoni : Chewable Vita-C::..

16 October 2014

..::Testimoni : Chewable Vita-C::..

Assalamualaikum.. (",)

Bismillahirrahmanirrahim.....
Harini nak berkongi testimoni kegembiraan sebagai ibu kepada si bulat yang genap umur nya 2 tahun setengah pada hari ini

‪#‎throwback‬ 11.8.2014 elman kena viral fever. 
semua pun dah maklum boleh kata every month elman akan sakit.



Tarikh tu jugak mommy decide add on supplemen utk elman. chewable Vitamin C, Qaseh Gold Junior dan Meal shakes.
Dan harini, dah 2 bulan mommy tak E.L dan ini bermakna ikhtiar mommy terbayar dengan kesihatan elman... alhamdulillah.. seronok!
2 bulan mommy observe keadaan elman. Ade jugak dedar, even 2 hari ni pun dia naik rashes tanda2 nak demam mcm selalu tula. Tp konsisten dia punya supplemen dgn dos yg betul alhamdulillah dia x demam.

Harini elman genap 2 tahun 6 bulan dan masih lagi breastfeed. 
Ya allah... berganda2 nikmat!!

takde rahsia pun... shaklee je 


Chewable Vitamin C - RM 37.50
Meal shakes - promo price. Percuma 1 dgn belian 3 canister.



"Modern Solution to Modern Problem"
****************************************************

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...