Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Elman dan Meal Shakes

24 November 2014

Elman dan Meal Shakes

Assalamualaikum 

Boost up my mood pagi2!

Kite tepek gambar budak yg bambam ni. Day by day dia semakin sihat. Selera makin bertambah. Alhamdulillah..

Bukan dia je yg naik berat. Mommy yg share meal shakes dgn dia pun terkesan jugak 
Misi gain weight mommy pun sikit lagi nak berjaya. 

Nak cuba meal shakes untuk anak2? Sedap. Rasa vanilla 


Antara khasiat meal shakes yang memberi kesan terbaik untuk buah hati ni dia JARANG SAKIT. sangat2 jarang, kalau tak tu setiap bulan confirm mommy kena EL, last dia sakit bulan 8 dan sampai sekarang alhamdulillah dia sihat walafiat.

Selera nya pulak mmg 360 darjah berubah! 
Dia sangat pemakan sekarang, still fussy eater tapi tidak seteruk dulu. 
sekarang ni macam2 dia makan dah. Cuma mommy kena tackle sikit la selera dia.



Alahaiiiiii..... Ade lah lagi 4 hari je kot bertahan ni.. Mommy asik bertangguh je nak beli meal shakes dia. Chew vit c dah habis licin dah...
Meal shakes sangat sedap. Rasa dia x sama langsung dgn ESP. 


Sesuai utk diminum seawal 1 tahun sehingga warga emas.

Apa itu Meal Shakes??

Meal Shakes dari Shaklee kaya dengan 24 jenis vitamin, mineral, dan zat perlu. Meal Shakes dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi seperti sayur-sayuran, buah-buahan, kacang soya, dan lactalbumin. Meal Shakes memberikan 1001 khasiat kepada semua yang mengamalkannya (either kanak-kanak or orang dewasa).

 Shaklee Meal Shakes amat sesuai untuk: 

  • Anak-anak yang kurang berat untuk menyokong keperluan tumbesaran
  • Sesuai untuk anak yang kerap  sakit untuk tingkatkan sistem imun anak
  • Untuk anak-anak yang memilih makanan atau tiada selera makan
  • Untuk anak-anak yang suka makanan segera (ibu bapa perlu tukar selera anak)
  • Anak-anak yang aktif - pengganti tenaga segera
  • Sebagai sarapan tambahan untuk anak-anak yang bersekolah/belajar
  • Untuk anak dan bayi setahun ke atas yang menghidapi asthma
**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...