Pengedar Shaklee Sungai Buloh: ..::Garlic : Kawal Selera Makan::..

12 November 2014

..::Garlic : Kawal Selera Makan::..

ASSALAMUALAIKUM.. (",)

Dengan rahmat allah, 
moga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik hendaknya.. amin :)

Bila kita positive, semua yg positive pun akan datang kat kita. 
Tadi tayar motor bocor. Kitorang ok2 je sambil tunggu pomen sambil sembang gelak, sambil selfie

Masuk office tersedia capatti, kari ayam, kuih 2 ketul.
Birthday girls belanja sempena birthday mereka 

Dan yg palinggggg best........
Dah selamat daftarkan sorang anak shaklee pagi ni.

Pagi2 rezeki datang menjengah... 
Alhamdulillah....


Nak daftar shaklee?? 

Dapat beli supplemen murah. 

Dapat supplemen free. 

Dapat bonus. 

Taknak ke?? 


Ok, dalam pada tengah2 layan aura positive harini, teringat kan cerita best masa meeting shaklee hari ahad haritu. Testimoni secara live!! Exclusive lagi tau!!

Ini adalah testimoni secara lisan yg saya dapat hasil perbualan dengan husband kawan saya. 
Namanya Marwan Azhar 

Dia consume garlic. Dan katanya Garlic complex mmg buat dia kurang makan.
maksudnya sini dia cerita yg bila dah makan sekali kat rumah dan kawan call ajak lepak or makan2 dia mmg tak mau makan dah.
Selera tu mcm stop kat situ je.


Haaaa.. Best kan?? Sesuai sangat utk org yg nak control makan.. 
Nak control husband pun sesuai jugak ni. Ahahahaha 

Murah pun murah. Tak sampai RM 50 pun.

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"


Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...