Pengedar Shaklee Sungai Buloh: PENCUCI DAN PELEMBUT BAJU SHAKLEE MEMANG BERBALOI.

27 November 2014

PENCUCI DAN PELEMBUT BAJU SHAKLEE MEMANG BERBALOI.



1) FRESH LAUNDRY CONCENTRATE SHAKLEE

Antaranya perkara-perkara yang buat saya teruja dengan produk ni:


 Bila buka je plastik sabun, bau yang menusuk lembut dan tak buat saya sakit tekak
✔ Saya hanya perlu guna 1tbsp untuk muatan 8kg cucian biasa
✔ Kain yang dicuci semakin kelihatan baru saban hari (not like some where warna makin pudar dan kain cepat mereput)
✔ Bila cuci baju kerja husband, I tak perlu spray prewash spray. (*kekadang spray pun tak hilang daki)
✔ Dah tak risau kulit alergi bila pakai kain yang dicuci dengan Fresh Laundry Concentrate Shaklee
Tahukah Anda?


Kebanyakan serbuk pencuci mengandungi bahan perengsa yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan dan mengakibatkan reaksi alahan. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu sejenis bahan perengsa yang disenaraikan oleh EPA (Pertubuhan Pemuliharaan Alam Sekitar Amerika) sebagai bahan berbahaya. 


Bersentuhan dengannya mampu menyebabkan kerengsaan atau kesan terbakar pada kulit dan mata manakala sentiasa terhidunya pula akan merengsakan hidung, kerongkong dan paru-paru seterusnya membawa kepada masalah batuk, asma atau sesak nafas. Kulit yang bersentuhan dengannya akan menjadi kering, gatal dan mengakibatkan masalah alergi kronik dan ruam.
Fresh Laundry Concentrated tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

2)SOFT FABRIC CONCENTRATE
  • Soft Fabric Concentrate merupakan pelembut baju yang diekstrak secara semulajadi tanpa toksik, fosfat dan bahan kimia yang berbahaya
  • Ia menjadikan cucian baju anda lebih lembut, wangi, kurang kedutan dan paling penting sangat mesra tangan dan alam
Bagi ibu-ibu hamil yang pencari pencuci dan pelembut untuk mencuci baju baby anda yang bakal lahir, wani sangat mencadangkan pencuci dari shaklee. Bebas toksin dan sangat selamat untuk anak-anak kita. Boleh pakai untuk satu keluarga. Kita pun nak sihat betul tak.? Yang ada alahan kulit pada sabun-sabun pencuci pun amat digalakkan bertukar pada shaklee. Penjimatan yang sangat berbaloi.


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"

Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...