Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Atasi Kekejangan dengan Ostematrix

06 December 2014

Atasi Kekejangan dengan Ostematrix


-Assalammualaikum-

Rasa kejang kaki adalah perkara normal yang sering dialami oleh ibu hamil, orang tua dan juga mereka yang kekurangan kalsium dalam badan. Jangan terkejut, ada customer saya yang tak pernah alami kejang kaki ataupun krem..tapi sejak menyusukan anak..kerap kali rasa kejang kaki atau krem ni menyerang.

Saya nak share sedikit info dengan semua pembaca blog healthy-to-wealthy tentang kebaikan Ostematrix shaklee yang bukan sekadar pil kalsium biasa. Tetapi kalsium yang juga mengandungi magnesium dalam setiap satu tabletnya.


Magnesium adalah mineral yang penting bagi kesihatan kardiovaskular dan otot. Ia juga bertindak sebagai laxative lembut dengan merehatkan otot di dalam usus dan membantu usus dalam mengekalkan air. Ini, seterusnya, membantu untuk menggalakkan proses pembuangan yang lancar.

Satu lagi kegunaan Ostematrix adalah untuk kekejangan pada kaki.. Kalau anda pernah mengalami situasi seperti ini, mungkin ia adalah disebabkan kekurangan magnesium. Magnesium merupakan mineral yang penting. Tanpa magnesium, saraf dan otot anda tidak akan berfungsi dengan sewajarnya. Hypomagnesemia - atau magnesium yang terlalu sedikit dalam darah anda - boleh menyebabkan kejang kaki.**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...