Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Herbal blend untuk Ruam Susu

06 December 2014

Herbal blend untuk Ruam Susu


Herbal Blend Shaklee adalah sejenis krim yang juga merupakan killer product dalam rangkaian penjagaan tubuh Shaklee. Diuji secara klinikal untuk melembutkan kulit, mengurangkan kerengsaan dan sebagainya.
Ia diperbuat dari bahan2 semulajadi seperti:

SAGE
HORSE CHESTNUT
YARROW
ROSEMARRY

Tumbuhan2 ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya horse chesnut digunakan untuk menghilangkan dark circle bawah mata. Rosemary juga dijadikan minyak dan ditambah dalam masakan.
Keistimewaan Herbal Blend ni, ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia! Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan2 berbahaya seperti Paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka!

 • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
 • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.

 • TESTIMONI : RUAM SUSU


  Menarik bukan? Haaa...sebab tu anda yang belum pernah cuba Krim Herbal Blend Shaklee, cepat dapatkan sekarang juga daripada saya. 
  Krim ini tinggi permintaan tau. Jangan terlepas peluang miliki krim ajaib ini sekarang juga.

  Harga runcit Herbal Blend RM27.50. 
  Herbal Blend disediakan dalam tiub 4oz. 

  **********************************************************
  "Modern Solution to Modern Problem"
  Pengedar Shaklee Sg.Buloh
  Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
  Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...