Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Penapis Air Shaklee - Get Clean Water Pitcher

24 December 2014

Penapis Air Shaklee - Get Clean Water Pitcher

ASSALAMUALAIKUM 

Bila cerita pasal penapis air, tujuan utama mestilah nak menapis segala bahan tercemar yg ada dalam air kan.
Nak beli yg ribu2 mesti fikir panjang kan? Lepas tu nak kena maintainence lagi kan..
Penapis air shaklee ni mampu milik tau!
Lepas tu siap boleh bawak travel lagi.
Kat mana2 pun kita boleh minum air yg bersih.


RM 470 sahaja!

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"

Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...