Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg. Buloh : Testimoni Parut Jerawat Tiada Lagi

09 June 2015

Pengedar Shaklee Sg. Buloh : Testimoni Parut Jerawat Tiada Lagi

ASSALAMUALAIKUM

Ramai yang sanggup berhabis duit demi memastikan mereka memiliki wajah yang bersih, cantik, putih berseri. Selain penjagaan luaran, semestinya ramai yang terfikir nak mencari-cari set penjagaan dari dalam untuk kulit anda. Betul tak? Tapi tahukah anda..kesihatan kulit juga bermula dari dalam. Jika anda salah memilih produk kecantikan, ianya akan menambahkan lagi masalah pada kulit muka anda.

Jom baca testimoni daripada seorang pengguna Shaklee. Mengamalkan SET KECANTIKAN ShakleeVitamin C, Vitamin E dan ESP diamalkan secara konsisten sejak 2013. Konsisten dan hasilnya? Wow....memang hasilnya luar jangka. Lihat sendiri gambar ini, tidak di edit.

Anda yang mengalami masalah yang sama seperti beliau, jom kita bertukar kepada rawatan dari dalam. Hasilnya memang menakjubkan!
Jangan tangguh lagi. Jika anda ambil keputusan untuk merawat dari dalam, badan anda lebih sihat dan lebih cepat masalah anda dapat diselesaikan.

Vitamin E (Vita E-Complex)
Vitamin larut lemak yang berfungsi sebagai anti-oksida. Agen anti penuan yang membantu mengurangkan garis-garis halus. Vitamin ini juga berfungsi merangsang kelembapan kulit semulajadi dan membantu mencegah kanser kulit.

Vitamin C (Vita-C)
Anti-oksida yang melawan radikal yang menyebabkan kedutan, kulit mengelembir dan tanda-tanda penuaan yang lain. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, menjaga kekenyalan kulit wajah, serta kehalusan kulit. (anti aging & anti wrinkle)

Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP)
- ESP dapat membantu kulit wajah berseri, anjal, mengurangkan freckles dan pigmentasi seperti awet muda 
- ESP membantu memulihkan kedutan dan merangsang regenerasi kulit dan otot.
- ESP membantu dalam masalah rambut gugur dan beruban.
- ESP membantu menghilangkan parut jerawat.
DAPATKAN 2 PRODUK TERHANGAT UNTUK KECANTIKKAN PADA HARGA HEBAT BULAN INI [JUN 2015] --------> DOUBLE PROMO JUN 2015

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...