Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Daftar Keahlian Baru

29 June 2015

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Daftar Keahlian Baru

ASSALAMUALAIKUM


Malam ni 29 Jun 2015 : 9.40 malam


Last minit customer grab promo vitamin E dan Vitamin C sebelum habis jun 2015 ni. haaaa... nasib baik dia sempat. kalau tak melepas la harga promo yang berbaloi2 ni. Cust ni officemate husband. dia siap sign-up membership lagi. katanya untuk guna beli pakai sendiri je... Alhamdulillah.. pandai dia manfaatkan kelebihan menjadi Ahli Shaklee :)

So, sementara tunggu dia bagi details wawa bukak product guide ni, selak balik, gali ilmu selagi boleh. Khatam sekali tak maksud dah pandai. lagi byk baca lagi banyak benda baru boleh dapat. Kita ni nak meniaga kena ada ilmu, tak kesah la meniaga apepon. terutama yg melibatkan makanan dan pemakanan. Taknak lah sampai salah kita ajar cust makan nnt Customer salahkan produk pulak yg tak bagus. Walhal kita yang guide tak betul, tak ikut keperluan badan Customer.

Alhamdulillah, setakat ni Group Shaklee kami berkembang dengan baik, berkongsi ILMU tanpak lokek. Seronok berada bawah group yang saling tolong menolong, merendah sentiasa, walaupon masing2 dah hebat tapi menunduk sahaja.. Bersyukur dipertemukan dengan orang2 seperti mereka.

Kepada yang berminat nak join Shaklee, yang ingin cuba menjana pendapatan bersama wawa boleh whatsapp terus. Yuran keahlian hanya RM 69 sahaja seumur hidup tanpa renew. Tak perlu buat pinjaman besar-besar, tak perlu bermodalkan ribu2.. tak perlu.. Kita usaha sama2, kita buat sama2, kita berjaya sama2...

IN SHAA ALLAH...

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...