Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Testimoni ESP untuk Gastrik

08 July 2015

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Testimoni ESP untuk Gastrik

ASSALAMUALAIKUM


Siapa ade gastrik kat sini??


TESTIMONI ESP

dari Customer sendiri. Awal puasa haritu consume set gastrik. Gastrik dia agak kronik jugak sampai x boleh nak puasa. Mmg memudaratkan keadaan dia. Begulung macam udang bila gastrik tu datang. 
Ingat lagi masa jumpa dia c.o.d set gastrik beriye2 dia cerita keadaan dia.. Mmg kesian la kalau dengar..


Alhamdulillah... Consume ESP dan Peppermint Ginger Plus.. like emoticon like emoticon like emoticon seronok dengar dia serasi.
Dah boleh puasa.. smile emoticon smile emoticon smile emoticon ikhtiar yg allah suka. 

Bukan tu je, perut dia pon semakin sihat... Dah boleh makan pedas. Dah dapat nikmat makan katanya... 


Seronok dapat tolong orang. 
Customer dapat kesihatan yg baik merupakan rezeki untuk kita jugak

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? Hanya dengan Yuran Keahlian RM 69 (seumur hidup) akan melayakkan anda menikmati setiap pembelian dengan Harga Ahli dan Menjana Pendapatan Bersama Team Shaklee Kami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...