Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Cabaran

04 August 2015

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Cabaran

Assalamualaikum dan salam kesihatan untuk semua

orang cakap, setiap kejayaan pasti ada cabarannya. 

Gitu lah yang sedang di lalui.. huhuhu. laptop 2,3 menjak buat perangai. Hantar lah untuk format. Laptop belum balik phone pulak buat perangai semahu-mahu nya. tak boleh cas langsung dan tak mahu hidup. buat masa ni pinjam dulu handphone oppo kael. jenuh la mommy nak kena uninstall semua game2 dia semata2 nak install application yang penting2 macam FB, Whatsapp dan instagram. semalaman jugak ngesahkan handphone. tu belum lagi rasa terkilan semua contact yang tak dapat salin dengan info2 shaklee yang ada dalam group. huhuhu.


Nak nangis tak guna, benda dah jadi. jadi kita hadap je dengan tenang. in shaa allah ade yang terbaik.


malam semalam jugak dapat notice master jannatul buat cabaran update blog 14 hari. Lagi lah sentap rasa mengenangkan keadaan laptop dan phone yg buat perangai. nak sahut cabaran pon macam takut. berserah jela doa banyak2 moga semua dipermudahkan. kat office curi time rehat buat draft guna email. buat idea keluar secara paksa walaupon ntah ape2. tapi, itu lah cabarannya.. kata nak berjaya kan...

Seronok... Syukurrr...! petang tadi dah dapat balik laptop, godek sana sini dan berkhidmat dengan baik. total servis RM 30 yang sangatlah memuaskan hati. apa yang di perlukan semua cukup lengkap dan berfungsi dengan baik sekali.


berbekal kan nasi kerabu di sebelah laju2 edit semua draft siang tadi dan publish untuk cabaran hari pertama. Handphone? masih lagi belum repair. pinjam la dulu oppo kael ni.

InshaaAllah, moga setiap cabaran dan dugaan ni memberi rezeki  yang melimpah ruah serta tiada putusnya. Moga close deal secara besar-besaran bulan ni. 

Amin :)

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...