Pengedar Shaklee Sungai Buloh: ESP : Promo September 2015

04 September 2015

ESP : Promo September 2015


Assalamualaikum dan Salam Kesihatan Buat Semua..

Alhamdulillah, ogos ESP kembali promo untuk kali kedua pada tahun ini. Betapa high demand nye ESP ni kan. Memang ramai yang tertunggu2 untuk promo ESP. Banyak manfaat dan kelebihan promo september kali ini.


✔Free 1 botol ESP - jimat sebanyak RM 150 (harga pasaran satu canister ESP -*tidak termasuk gst) 
✔Free keahlian Shaklee - jimat sebanyak RM69 yuran keahlian 
✔Free Cash Bonus - RM36.++ masuk terus ke akaun bank anda bulan depan 
✔ Free Sebotol Vitalea (Multivitamin) HOT STUFF | PILIHAN RAMAI | TESTIMONI HEBAT!Jom kita baca apa istimewanya ESP Shaklee ni? 

ESP Shaklee membekalkan 14gram kacang soya non-GMO dan mengandungi 22 jenis asid amino, yang penting rendah lemak serta rendah kolestrol. 


Selain tu ia juga mengandungi semua asid amino termasuk 9 jenis asid amino yang tidak boleh dihasilnya oleh badan dan ianya perlu diambil daripada luar / pemakanan luar. 


  • ESP Shaklee membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam kerana dalam ESP Shaklee ini mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan kita serta Kalsium separuh daripada keperluan harian manusia.

  • Isoflavones pula bantu meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga ada menunjukkan bahawa soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopause. 

  • Selain itu,  bacaan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.

  • Energizing Soy Protien ataupun ESP Shaklee ini dihasilkan dibawah IPP (Identity Preservation Program) dimana penghasilan ESP Shaklee ini dikawal ketat bermula daripada proses penanaman kacang soya sehinggalah ia sampai kepada pengguna. Kacang soya yang digunakan untuk menghasilkan ESP Shaklee ini dibasuh dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semulajadi Isoflavones.


Dijamin Halal. Selamat. Semulajadi. Tanpa Laktose. Tiada Kolesterol. Tiada Kaffien. 


ESP Shaklee Pilihan Ramai


Fungsi lain ESP Shaklee adalah Pembekal Tenaga Berpanjangan dengan Protien Berasaskan Tumbuhan.

Ingin wawa kongsikan disini, makanan yang tinggi karbohidrat dan juga makanan yang tinggi protien dalam aspek pembekal tenaga adalah..

Makanan tinggi karbo (seperti gula-glucose type) ia akan terus dilepaskan dalam darah dengan cepat. Makanan yang tinggi karbo ini biasanya bacaan Indeks Glisemiks tinggi. Jadi, tenaga yang dibekalkan juga singkat sahaja masanya. Bila kita makan, terus shoot up gula dan tenaga akan drop dengan cepat.

TETAPI....

ESP Shaklee, glucose yang dilepaskan ke dalam darah adalah sedikit demi sedikit (indeks glisemiks rendah) jadi tenaga yang dibekalkan kepada badan juga berpanjangan.

TESTIMONI ESP :-
http://healthy-to-wealthy.blogspot.com/search/label/Testimoni%20ESP%20shaklee

INFO ESP :-
http://healthy-to-wealthy.blogspot.com/search/label/ESP%20Shaklee

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...