Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sungai Buloh : Hilangkan Sunburn Muka

30 May 2016

Pengedar Shaklee Sungai Buloh : Hilangkan Sunburn Muka

 Assalamualaikum (",)

Entry lepas sayang share tentang hilangkan makeup tebal kat muka kan? [LINK] 

ok, Entry ni saya share pulak cara pantas nak hilangkan sunburn muka. Dan apa yang best nya untuk entry kali ni saya kongsikan TESTIMONI saya SENDIRI.

Apa yang saya alami pada bulan mac tahun lepas. Sunburn muka yang sangat teruk akibat bersukan. Memang kalau zoom boleh nampak muka sikit punya hitam dan kusam. Ahahahaha. Bukan lah nak kata kulit ni putih. Tak ponnn... kulit orang melayu je. Tapi bukan lah tahap original people. hehehehe


Gambar ni memang gambar jujur tau. Picture pertama saya ambil hari ke-3 selepas bersukan. iaitu nak dapatkan kulit sebenar. Sebab kalau ambil gambar masa sehari selepas tak logik, kulit tengah terbakar sangat. Jadi hari ke-3 sebaik2 nya. orang kata kulit tu dah bertenang... hehehehe.

Untuk hilangkan sunburn ni dengan segera memang saya amik mega dose untuk setiap vitamin. KONSISTEN. Memang ESP saya ambil 3 sudu besar sehari. Vitamin C siap buat masker. Dan hasil nya pada hari ke-5 pengambilan vitamin memang ohsem sangat!!

Both gambar takde pakai makeup atau secalit bedak pun. memang gambar jujur dan kat tempat yang sama. kat meja office je. Saya memilih untuk repair dari dalam. Memang kesan dia tak cepat tapi selamat dan selesa. Kalau guna produk kulit yang konsep peeling tu memang lah cepat, tapi kulit pedih...! Ni cakap bersdasarkan pengalaman tau, bukan cakap kosong. Hehehehe.



MANFAAT UTAMA :


Vitamin C Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. 
Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.[LINK]

MANFAAT UTAMA :

Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
Membantu memudarkan & menghilangkan parut jerawat.
Membantu mengekalkan kepejalan otot/ mengelakkan kulit menggeleber.
Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur.

Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan otot, sekaligus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut. [LINK]


****************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"



Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...