Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sungai Buloh : Makeup Remover yang best!

08 May 2016

Pengedar Shaklee Sungai Buloh : Makeup Remover yang best!


Cantik kan makeup cenggini??
Lengkap dengan segala foundation, blusher, eye shadow and all about penyeri muka. hehe.

TAPI.....
Tahukah anda walaupun selepas mencuci muka, kemungkinan besar masih banyak lagi bekas mekap yang masih bersisa di muka, tersumbat di liang roma dan boleh menyebabkan kulit berjerawat dan bermasalah?

Rangkaian Nutriwhite Shaklee ada makeup remover atau dalam Bahasa Melayunya penanggal mekap. Gentle Action Makeup Remover ni memang sangat banyak review yang best2x!!!


Gentle Action Makeup Remover ni diperbuat dari sumber botani.
Walaupun ramai antara kita tak bermekap tebal-tebal, kita tetap boleh menggunakan MakeUp Remover Shaklee ini. Sebabnya, ia dapat menanggalkan sel-sel mati, daki & kotoran dan bertindak sangat lembut pada kulit. 

Cara 1 guna makeup remover shaklee : 
Caranya cuma picit sedikit, amat sedikit sapukan pada kulit muka dan gosok lembut sekitar muka.. Fokus pada satu-satu bahagian.

Cara 2 guna makeup remover shaklee:
Selain tu, Makeup Remover juga boleh bertindak seperti cleanser juga. Basahkan muka & gosokkan makeup remover pada muka.

Cara 3 guna makeup remover shaklee:
Massage pada kulit yang kering dan tidak basah. Guna jadi telunjuk dan manis, urut ke atas ala-ala spa. Bagusnya urut ke atas, buat kulit muka terus tegang & tak cepat kendur / melanjut ke bawah bila semakin berusia.

Cuci dengan air suam atau gunakan span pencuci muka untuk bilas balik.

Jom tengok keberkesanan Makeup Remover dari Shaklee ni..!

TESTIMONI MAKEUP REMOVER SHAKLEE
======================================

Keluar habis ha segala kotoran. ni muka pakai bedak baby tau, imagine kalau korang memang jenis bersolek, pakai foundation lengkap dengan blusher semua.. haaa.. memang wajib lah pakai makeup remover ni.
.
Beli tau. jimaattt.. makeup remover ni dlm bentuk gel. bukan liquid. 
so tak payah pakai kapas2. picit sikit terus tenyeh kat muka. bestt! 


**********************************************************

"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...