Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee sungai buloh : Persediaan Ramadhan 2016

24 May 2016

Pengedar Shaklee sungai buloh : Persediaan Ramadhan 2016

RAMADHAN 2016 DAH OTW. Yang ada hutang puasa, dah habis ganti puasa tak? 😎

Sejak kenal Shaklee, everytime nak puasa ganti ke atau puasa sunat memang badan terasa lebih cergas dan bertenaga.

Apa yang ada dalam SET SAHUR SHAKLEE?



❤️ ESP yang mengandungi sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.

❤️ Meal Shakes sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

❤️ Performance Drinks (PD) pulak ialah minuman seperti isotonik tetapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

❤ LECITHIN bantu dalam menghalang obesity. Pengambilan yang betul mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang. Raya nanti tentu selim melim kalau ambil set ni.

So untuk anda yang agak-agak letih memanjang and lemau jer masa nak berpuasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah you will feel the difference 👍

Bila badan rasa lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna ❤️

Happy sharing!😍😍😍

Hubungi saya segera untuk dapatkan keperluan Ramadhan anda!

****************************************************

"Modern Solution to Modern Problem"


Pengedar Shaklee Sg.Buloh

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...