Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg.buloh : Kurang Vitamin C

20 October 2016

Pengedar Shaklee Sg.buloh : Kurang Vitamin C

.Assalammualaikum.

Kalau nak tahu, Vitamin C ni mudah musnah dari badan kita. 

Kenapa mudah musnah???

Vitamin C larut air - Shaklee guna formula Sustain Relase (perlepasan berperingkat 100mg/jam)
Stress juga boleh musnahkan vitamin c dari badan
Radikal bebas cth haba,cahaya,uv semua ni boleh musnahkan vitamin c

Jom tengok apa lagi kelebihan Vitamin C Shaklee ni..

●Membentuk kolagen dalam kulit
●Mencerahkan kulit
●Melambatkan proses penuaan
●Menghalang pembetukan pigment
●Mengurangkan masalah jeragat
●Meningkatkan sistem imunisasi badan
●Mengurangkan masalah alergi /resdung
●Mengatasi masalah gusi berdarah.



Vitamin c sebenarnye promo bulan lepas. Tapi sebab memang suka vitamin c ni, saje lah kita nak share lagi.

Macam siapa yang kerap gatal2 hidung, gatal telinge, salah makan sikit jadi gatal segala.. cuba amalkan vitamin c ni. .

Saya memang lah jenis kerap kena gatal2 telinge. Pastu kalau habuk sikit bersin pon boleh tahan. Konsisten vitamin c ni, memang banyak beza nye. Gatal2 telinge dah xde dah. Kalau ade pon takdelah hari2 gosok mcm nak tecabut telinge. Ahahaha

Meh, kita share lagi pasal kebaikan Vitamin C dari owner @diy_learning_playset .


Memang kalau oily skin bagusss sangat consume vitamin C shaklee.

Bila muka tak berminyak, kulit pon sihat, jerawat tak naik 

Murah je. RM 98.05. Boleh makan 6 bulan. Cuba. Tak cuba tak tau.

Berminat dapatkan produk Young Living? 
Boleh dapatkan memlalui saya juga. Terbaru saya bukak Kutu untuk Dew Drop Diffuser Young Living. kalau masih ada yang berminat boleh whatsapp saya terus. Kita boleh adjust :)

****************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"

..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..

Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...