Pengedar Shaklee Sungai Buloh: Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Vitamin C dan Pelbagai testimoni

10 April 2017

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Vitamin C dan Pelbagai testimoni

ASSALAMUALAIKUM

Lama wawa tak update blog ni. Banyak urusan semua nya di FB, hehe. Alhamdulillah rezeki dengan shaklee masih tak putus-putus. masih merasa setiap bulan bonus. syukur sangat.


So dah terlanjur update harini, weekend haritu COD vitamin C dan ostematrix. Tapi harini lebih kepada nak cerita pengalaman sendiri dengan Vitamin C shaklee yang ohsem ni!

Wawa consume set shaklee ni sejak 2012 lepas deliver anak yang sulung, masa tu makan shaklee ZERO knowledge. pakai telan je tanpa tahu setiap fungsi nya. full set penyusuan lagi tau. hehehe. so bila dah tau baru lah nak belek betul2. apa yang wa dapat rasa kesan paling besar bila consume vitamin C adalah kesan pada kulit. 


Wawa ni jenis kulit kusam, memang ketara sangat. bila sambil lewa jaga muka memang nampak sangat kusam, hitam dan kering. kadang rasa malu tengok muka sendiri. hehehehe. Berbotol - botol dah consume vitamin C   setiap kali habis sebotol tu memang excited nak bukak botol baru.

Vitamin C shaklee sangat membantu mencantikkan kulit. bukan lah bagi putih gebu dalam masa 7 hari, BIG NO, tapi membantu sangat mengurangkan kulit kusam so maksudnya kulit muka bertambah sihat, no more dry patch dan kulit muka semakin sekata.

Dan sudah tentu lah bukan bergantung pada vitamin C semata-mata, kita orang perempuan kulit senang rosak. Hormon perempuan tak menentu kan, so wawa consume sekali GLA shaklee. untuk penjagaan luaran wa guna Nutriwhite Shkalee.

So, jom tengok beberapa pengguna yang mengamalkan shaklee untuk penjagaan kulit dan mereka semua ni berpuas hati dengan hasil nya walaupun menunggu lama untuk dapatkan hasil yang terbaik tu. Yang penting SIHAT DAN SELAMAT .






Pengedar Shaklee Sg.Buloh

..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh terus whatsapp saya pada nombor diatas ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...